Welcome to the PiMP OS and Miner.farm forum.

Multi GPU Problem with H81 Pro BTC R2.0



  • Hello,
    im a Noob started mining with Pimp. The Setup:
    ASRock H81 Pro BTC R2.0
    Intel Celeron
    Kingston 4GB RAM
    Kingston 128GB SSD

    BE Quit PS 400W (For the Motherboard only)
    2x APW3++ 1600W (For the Graphic Cards only)

    6x RX580 Saphire Pulse 8 GB

    The Problem:
    When Booting up with one Card there is no problem. By adding more cards the following Happens.

    https://drive.google.com/open?id=1GV5DtNHPEy8zJYKJbU3sfQZshqE2ngVW

    Can anyone Help me? I will donate a few bugs if anyone solves the Problem.


  • Staff

    Interesting. Have you tried all the cards, one at a time? Perhaps one is funky?

    Try to boot with the noexec=off kernel parameter and see if that stops the panic.



  • Yes i did ... when useing only one card there is no problem.

    How do i do this (Step by step)? Sry im a real noob ... never used Linux before.


  • Staff

    Edit the file /etc/default/grub, and add to the GRUB_CMDLINE_LINUX the parameter. It should look something like this when you are done...

    GRUB_CMDLINE_LINUX="quiet iommu=soft net.ifnames=0 biosdevname=0 usbcore.autosuspend=-1 amdgpu.vm_fragment_size=9 noexec=off"
    

    And then run update-grub, and reboot.

    This will boot the kernel with the extra parameter.


 



Want 10% more hash from your rigs?



We promise to keep your email safe and never spam you.



Copyright (c) 2012-2018 PiMP LLC. All rights Reserved.