Miner.farm Crypto Currency Community Forum

Browse and post your favorite coin/crypto news, miner.farm and PiMP OS updates and announcements, mining guides, overclocking tips, and more...

Note: To change your forum username: login, click your avatar icon (top right?), Edit Profile. Change the "full name" field to your preferred username.

Quick Links


mixed 6X GPU setup troubleshooting



  • Hi, I am running with a mixed configuration with 6 cards, and having intermittent issues with the AMD GPUs. I got it initially set up and running for a few days with all 6. On a subsequent power cycle, I am not seeing one of the devices (GPU 0c is missing). Both GPUs are independently confirmed to be working individually. In some boots, neither of the 580s are available. This may be more a function of what is plugged into which slot rather than whether it is AMD/NVIDIA. No BIOS changes made from when it was working.

    • Ryzen 3600 on gigabyte b450 aorus pro motherboard
    • 4 Nvidia cards (2X 3070, 3080,3090) --> PCIE slot 1 (connected to 4x USB adapter)
    • 2 AMD, risers hooked up individually to remaining slots
    • 2 power supplies, 3 cards (riser+card) powered by each supply

    What should I look at next to understand the enueration of the PCIE devices, to find what exactly is failing with the setup?
    c68a6db9-6676-4539-9d70-bfeaf8f57555-image.png


 



Want 10% more hash from your rigs?



We promise to keep your email safe and never spam you.



© 2014-2021 Miner.farm | By Miners, For Miners | Portable Instant Mining Platform, LLC